18 Iul 2021 11:21:11

MASS MEDIA

Acreditări pentru FCSB - Shakhter!

by FCSB
Acreditări pentru FCSB - Shakhter!>

FCSB anunță că jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru partida cu FC Shakhter Karagandy, de joi seara, contând pentru al doilea tur preliminar al UEFA Europa Conference League, trebuie să trimită solicitările NOMINALE până marți, 20 iulie, ora 12:00, pe adresa de email media@fcsb.ro.

Vă amintim faptul că numărul jurnaliștilor care pot asista la partidă este limitat, astfel încât solicitările trebuie să fie în concordanță cu acest aspect.

Reprezentanții mass media care vor primi acreditare vor fi înștiințați prin email. În afara biletelor de acces pe care le vor primi, numele acestora vor fi trecute pe o listă de acces.

În altă ordine de idei, la partidă vor putea participa maxim 16 fotografi, accesul acestora către terenul de joc urmând să se facă pe la intrarea media a stadionului, însă doar după ce le vor fi înmânate vestele foto.


Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion următoarele categorii de persoane, regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acreditare. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

22
Iulie
1-0
vs. FC Shakhter Karagandy
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022