02 Sep 2019 04:16:49

FCSB - FC VIITORUL 2-1

A revenit gustul victoriei!

by FCSB
A revenit gustul victoriei!>

FCSB a obținut prima victorie în Liga 1 după o serie nefastă de cinci înfrângeri consecutive și a părăsit, astfel, ultima poziție a clasamentului, pe care roș-albaștrii au ocupat-o, în mod rușinos, timp de aproape o săptămână.

Succesul a fost cu atât mai frumos cu cât a fost înregistrat împotriva celor de la FC Viitorul, echipă care ne-a luat patru puncte în play-off-ul sezonului trecut și, implicit, șansa de a cuceri titlul în Liga 1.

Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Adrian Popa (minutul 38), aflat la prima reușită după revenirea la FCSB, respectiv Harlem Gnohere (minutul 65), care a înscris pentru prima dată în acest sezon. De partea cealaltă, Gabriel Iancu a punctat în minutul 45+1, aducând egalarea pe finalul primei reprize.

Meciul a fost unul dominat clar de roș-albaștri în prima repriză, când elevii lui Bogdan Vintilă puteau deschide scorul încă din minutul 18, când Ioan Hora, revenit după accidentare, a scos o lovitură de pedeapsă din duelul cu Iacob, însă Ionuț Vînă l-a luat la țintă pe Căbuz, iar tabela a rămas neschimbată. În a doua parte, Harlem Gnohere a ratat șansa de a face 3-1, trimițând mingea în bară.

În altă ordine de idei, Florinel Coman și Răzvan Oaidă, integraliști duminică seara, au fost convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru partida Danemarca U21 - România U21, din preliminariile EURO 2021, care se va disputa pe 10 septembrie, la Aalborg.

Ceilalți jucători au primit trei zile libere, urmând să revină la antrenamente joi dimineață.

FCSB mulțumește publicului și autorităților din Pitești pentru găzduire, acesta fiind ultimul meci disputat de roș-albaștri pe Stadionul Nicolae Dobrin din postura de gazde!

FCSB - FC VIITORUL 2-1 (1-1)
Au marcat: Popa 38, Gnohere 65/ Iancu 45+1

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Pintilii, Soiledis, Panţîru - Ov. Popescu, Oaidă, Vînă (Moutinho ’46) – Popa (Roman ‘90+3), Hora (Gnohere ’46), Coman.

Antrenor: Bogdan Vintilă

FC Viitorul: Căbuz - Mladen, Ţîru, Iacob (Filip ’46), Boboc - Achim, Artean, Houri (De Nooijer ’66) - Iancu, Rivaldinho, Ganea (Ciobanu ‘33).

Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Popescu ’33, Oaidă ’35/ Iacob ’42, Filip ’57, Houri ‘62

Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Ghinguleac, Valentin Avram - Lucian Rusandu

Observatori: Corneliu Fecioru (CCA), Aurel Beldeanu (LPF).

LIGA 1

FCSB - FC VIITORUL 2-1

A revenit gustul victoriei!
01
Septembrie
2-1
vs. FC Viitorul
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021