03 Mar 2023 00:23:26

FCSB - PETROLUL 4-1

Victorie și spectacol pe Arenă!

by FCSB
Victorie și spectacol pe Arenă!>

FCSB a învins Petrolul Ploiești fără drept de apel, scor 4-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 28 al sezonului regular.

Adrian Șut a deschis scorul în minutul 5, la capătul unei faze în care Florinel Coman a ridiculizat apărarea adversarilor, însă oaspeții au egalat după doar patru minute prin Felix Mathaus, în urma unei faze fixe. Tabela nu a rezistat mult în acea situație, deoarece Andrea Compagno a înscris, în minutul 29, de la punctul cu var, după un penalty obținut de Darius Olaru, la capătul unei faze colective superbe. Golgheterul roș-albaștrilor a revenit pe prima poziție în clasamentul marcatorilor în minutul 57, când a înscris superb, cu capul, după o centrare de manual a lui Risto Radunovic. Iar golul care a închis tabela i-a aparținut lui Malcom Edjouma, mijlocașul francez învingându-l pe Vâlceanu cu o execuție fabuloasă, în minutul 87.

În altă ordine de idei, antrenorul principal al echipei noastre, Leonard Strizu, a anunțat, la finalul partidei, că își va încheia colaborarea cu FCSB, invocând motive personale.

Pentru roș-albaștri urmează deplasarea de duminică, de la Arad, unde nu se vor putea baza pe Andrea Compagno, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

FCSB le mulțumește celor peste 11.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională și îi așteaptă în număr mare și la următoarele partide de pe teren propriu și din deplasare!

SUPERLIGA

FCSB - PETROLUL 4-1

Victorie și spectacol pe Arenă!
02
Martie
4-1
vs. Petrolul Ploiești
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023