16 Sep 2019 01:27:14

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 0-1

Trei puncte la Craiova. Nimic nou!

by FCSB
Trei puncte la Craiova. Nimic nou!>

FCSB a câștigat partida susținută, în deplasare, în fața celor de la Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Suflarea roș-albastră a revenit la emoțiile Ligii I, după o pauză prilejuită de meciurile echipei naționale, în fața unui adversar superior la nivelul poziției din clasament. Pe teren însă, lucrurile au stat exact invers, FCSB aflându-se mereu la conducerea jocului.

În minutul 23, Pintilii a trimis o pasă de aproximativ 60 de metri pentru Coman, dar atacantul nostru a fost deposedat de adversar. La această fază, căpitanul nostru a fost faultat în mod grosolan de Mihăilă, care a și primit galben pentru intervenție.

Prima mare ocazie de gol a partidei s-a petrecut la poarta noastră, în minutul 31, atunci când Ivanov i-a servit o pasă foarte bună lui Cicâldău, dar acesta a reluat imprecis.

Cu trei minute înainte de pauză, FCSB a avut cea mai mare ocazie de gol a partidei. Coman a săltat mingea peste un adversar și l-a lăsat pe Hora singur cu portarul Pigliacelli. Atacantul nostru s-a pripit și a reluat slab, ocazie pentru portarul italian să mulțumească divinității.

În partea secundă, luptele crâncene de la mijlocul terenului s-au întețit. În minut 57, tribunele s-au înfierbântat la căderea în careu a lui Ivan, dar arbitrul Istvan Kovacs a indicat reluarea jocului cu repunere din colțul careului de 6 m.

Fanii olteni sperau într-o victorie, la fel ca și jucătorii lui Victor Pițurcă, dar e greu să faci așa ceva, fără un șut pe spațiul porții. Defensiva noastră a fost la înălțime și nu le-a permis adversarilor să amenințe periculos poarta lui Bălgrădean.

În minutul 64, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a aruncat în luptă ultima achiziție a clubului, Juvhel Tsoumou, care i-a luat locul lui Hora.

Cei  care au înscris au fost băieții noștri, în minutul 88. Tănase a recuperat după un aut, i-a pasat cu călcâiul lui Coman și internaționalul nostru a șutat de la aproximativ 18 m, cu pământul, ceea ce a făcut ca balonul să îl lovească în față pe Pigliacelli și să ajungă la Tsoumou, care l-a executat cu sânge rece.

În etapa următoare, FCSB va întâlni, pe teren propriu, campioana en-titre, CFR Cluj, partidă la care jucătorii așteaptă ca fanii să umple tribunele Arenei Naționale.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la Craiova pentru sprijinul extraordinar pe care l-au oferit, aceștia dominând în multe momente fondul sonor pe un stadion arhiplin!

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 (0-0)
A marcat: Tsoumou (88)

Universitatea: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - L. Nițu (Bărbuț 19, M. Roman 83), Ivan, Mihăilă.

Antrenor: Victor Pițurcă

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii (Ov. Popescu 46), Fl. Tănase – Ad. Popa (Moruțan 72), Hora (Tsoumou 64), Fl. Coman.

Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Cartonașe galbene: Bărbuț (21), Mihăilă (23), Papură (26), Ivan (71), Martic (82) / Fl. Coman (9), Panțîru (59), Ov. Popescu (78), Fl. Tănase (82).

Arbitru: Istvan Kovacs. Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene. Al patrulea oficial: Mazilu Florin Ovidiu.

LIGA 1

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1

Trei puncte la Craiova. Nimic nou!
15
Septembrie
0-1
vs. Universitatea Craiova
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020