01 Mai 2023 10:54:38

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 1-2

Tradiție respectată în Bănie!

by FCSB
Tradiție respectată în Bănie!>

#Superliga #Playoff #Etapa6 #CraiovaFCSB

FCSB a respectat tradiția în Bănie și a câștigat pe terenul Universității Craiova într-o partidă decisivă în lupta dintre cele două echipe, scor 2-1.

Golgheterul campionatului, Andrea Compagno, s-a înălțat superb la un corner executat de Florinel Coman și, de lângă Raul Silva, a trimis mingea imparabil, cu capul, în poarta oltenilor, în minutul 45. Deian Sorescu, intrat în a doua parte a meciului, a făcut 2-0 în minutul 85, după o centrare a lui Alexandru Pantea, de asemenea intrat pe teren în a doua repriză, la scurt timp după ce Andrei Ivan ratase o lovitură de pedeapsă pentru gazde. Elvir Koljic a stabilit scorul final în prelungiri, iar roș-albaștri rămân în lupta pentru titlul de campioni, cu patru etape înainte de încheierea sezonului.

Pentru FCSB urmează meciul de lunea viitoare, de pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi OSK, pentru care puteți achiziționa bilete online de AICI.

Clubul nostru le mulțumește suporterilor prezenți duminică seară în Bănie și, în mod special, celor din Peluza Nord și îi așteaptă în număr mare și la următoarele meciuri!

SUPERLIGA - PLAY-OFF

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 1-2

Tradiție respectată în Bănie!
30
Aprilie
1-2
vs. Universitatea Craiova
SUPERLIGA - PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023