20 Iul 2021 17:49:36

COVID-19

Testare rapidă în ziua meciului, la stadion!

by FCSB
Testare rapidă în ziua meciului, la stadion!>

Persoanele care nu se regăsesc în situațiile de mai jos și doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meciul FCSB - FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды, de joi seară, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Prețul unui test este de 25 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute.

Reprezentanții DOM VISTA MEDICAL vor fi disponibili pentru informații legate de testare încă de miercuri, în zona caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

De asemenea, vă puteți testa, începând cu ora 8:00, la clinica DOM VISTA MEDICAL, de pe Șoseaua Nicolae Titulescu 94, având asupra dumneavoastră cartea de identitate și biletul la meci.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la meciul FCSB - FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

a) Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

b) Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

c) Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

22
Iulie
1-0
vs. FC Shakhter Karagandy
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022