15 Dec 2019 23:47:56

FC VIITORUL - FCSB 0-2

Succes fără emoții la Ovidiu!

by FCSB
Succes fără emoții la Ovidiu!>

FCSB s-a impus, duminică seară, în deplasarea de la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (2-0), în fața formației Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Ceea ce se dorea a fi un Derby al etapei s-a transformat într-un galop de sănătate pentru FCSB, care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale stagiunii, dominându-și autoritar adversarul.

“Roș-albaștrii” au tranșat soarta partidei încă din prima repriză, atunci când Soiledis și Coman au marcat în poarta celor de la Viitorul.

În minutele 14 și 15, Moruțan și Florinel Coman au încercat vigilența portarului celor de la Viitorul, cu șuturi de la circa 20-22 de metri, însă, de fiecare data, Căbuz a respins în corner.

Același Căbuz nu a mai avut ce face în minutul 22. Florinel Coman a executat o lovitură de colț din flancul stâng, iar Aristeidis Soiledis a reluat, cu capul, de pe linia careului de 6 m, fără nicio șansă pentru portarul advers. Un început cum nu se poate mai bun pentru băieții noștri.

Forțate de rezultatul de pe tabelă, gazdele au încercat să iasă la joc, dar defensiva noastră nu le-a dat nicio șansă. În minutul 29, la o centrare de pe dreapta a lui Boboc, Rivaldinho a încercat să-l păcălească pe arbitrul Radu Petrescu și a căzut din fața lui Planic. Centralul a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor fotbalistului brazilian.

În minutul 38, Mladen a avut o bună ocazie de a marca, după o lovitură liberă, dar, din fericire pentru echipa noastră, balonul a trecut pe lângă buturi.

În ultimul minut regulamentar al primei reprize, Olimpiu Moruțan a pasat excelent până la Florinel Coman și fostul jucător al celor de la Viitorul a dublat avantajul de pe tabelă, cu un șut la colțul lung, de la circa 15 metri.

Posesie 64%-36%, ocazii de gol 7-3, șuturi pe poartă 4-1, sunt doar câteva elemente statistice care demonstrează fără echivoc faptul că echipa lui Bogdan Vintilă a făcut legea pe teren.

În repriza secundă, Coman și Tănase au trecut pe lângă 3-0. Mai întâi, Coman a fost ajuns de un fundaș al celor de la Viitorul și a ratat momentul șutului, a întors până la Florin Tănase, iar acesta a reluat spre poartă, dar faza s-a încheiat doar cu un corner.

Gazdele au răspuns în minutul 67, la șutul expediat de nou-intratul Louis Munteanu, dar a fost reținut cu siguranță de Bălgrădean.

În minutul 71, băieții noștri au ratat o nouă oportunitate la șutul lui Florinel Coman, respins în față de Căbuz și, același Căbuz, a revenit și a intervenit salvator în fața lui Florin Tănase.

În final, FCSB a obținut ceea ce și-a dorit pentru această partidă: trei puncte și o poate aștepta lejer, etapa viitoare, pe Universitatea Craiova.

VIITORUL – FCSB 0-2 (0-2)
Marcatori: Soiledis (22), Fl. Coman (45)

Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiță, de Nooijer - Ciobanu, Artean (Iacob 30), Houri - C. Matei (L. Munteanu 46) – Rivaldinho (Pitu 75), G. Iancu

Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, Planic, Soiledis, Panțîru (I. Cristea 46) - Ov. Popescu, Nedelcu (Filip 76), Moruțan – Man (Ad. Popa 85), Fl. Tănase, Fl. Coman.

Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonașe galbene: Artean (16), Mladen (39), Ghiță (50) / Crețu (37), Moruțan (52)

Arbitru: Radu Petrescu. Arbitri asistenți: Florin Păunescu, Marius Badea.

LIGA 1

FC VIITORUL - FCSB 0-2

Succes fără emoții la Ovidiu!
15
Decembrie
0-2
vs. FC Viitorul
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020