18 Iul 2022 01:16:55

FCSB - U CLUJ 1-1

Start ratat în noul sezon!

by FCSB
Start ratat în noul sezon!>

FCSB a avut parte de un debut nefericit în sezonul 2022-2023 al Superligii, obținând doar un rezultat de egalitate, 1-1, împotriva nou-promovatei Universitatea Cluj.

A fost, însă, un meci presărat cu momente decise de VAR, sistemul implementat în primul eșalon în această vară. Mai întâi, Teșcan a deschis scorul pentru oaspeți în prima repriză, însă reușita a fost anulată pentru un henț al lui Chipciu. Apoi, Florin Tănase a înscris pentru roș-albaștri, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Din păcate, în prima repriză a existat o fază controversată, în care Romario Pires, de la oaspeți, a jucat mingea cu mâna pe linia propriului careu, însă arbitrii VAR nu au revenit asupra deciziei lui Marian Barbu de a lăsa jocul să continue.

Pentru ca lucrurile să meargă și mai prost pentru roș-albaștri, Adrian Bălan a deschis scorul în ultima fază a primei părți. Egalarea a venit în minutul 55, din gheata lui Florin Tănase, care a transformat un penalti pe care tot el l-a obținut. Cursa celor de la FCSB pentru toate cele trei puncte nu a fost, însă, încheiată cu succes, iar cei aproape 20.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională au părăsit stadionul dezamăgiți.

Pentru roș-albaștri urmează deplasarea de la Tbilisi, de joia viitoare, când o vor întâlni pe FC Saburtalo, în prima manșă a turului 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

FCSB le mulțumește suporterilor pentru susținerea extraordinară și îi așteaptă în număr cât mai mare la următoarele jocuri!

SUPERLIGA

FCSB - U CLUJ 1-1

Start ratat în noul sezon!
17
Iulie
1-1
vs. Universitatea Cluj
SUPERLIGA

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023