27 Oct 2019 00:18:45

FC HERMANNSTADT - FCSB 0-4

Spectacol marca Florinel Coman!

by FCSB
Spectacol marca Florinel Coman!>

FCSB s-a impus fără probleme pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 4-0, în prima etapă a returului Ligii 1.

Roș-albaștrii au încântat publicul de la Tîrgu-Mureș și telespectatorii cu un joc spectaculos, dublat de patru reușite, care le-au asigurat cea mai convingătoare victorie din acest sezon. De altfel, cei de la FC Hermannstadt au încasat, în acest sezon, nu mai puțin de 8 goluri de la FCSB, însă în prima etapă au și reușit să înscrie de trei ori.

Eroul meciului a fost internaționalul Florinel Coman, care a înscris de două ori (39 și 51) și a fost co-autor la golurile lui Adrian Popa (45) și Harlem Gnohere (72). Partida a fost la discreția jucătorilor lui Bogdan Vintilă, care i-a introdus, în a doua parte, pe Moruțan, Hora și Soiledis.

În altă ordine de idei, Bozhidar Chorbadzhiyski a fost eliminat în prelungirile partidei, pentru cumul de cartonașe galbene și va fi suspendat în partida de Cupa României, de marți seară, care se va disputa pe terenul celor de la Universitatea Cluj.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la Tîrgu-Mureș pentru sprijinul acordat și îi așteaptă în număr mare și pe Cluj Arena!

FC HERMANNSTADT - FCSB 0-4
Au marcat: Coman (39, 51), Popa (45), Gnohere (72)

FC Hermannstadt: Figueiredo - Tătar, Viera (C), I. Stoica, Opruţ - Dâlbea (Debeljuh '56), R. Pires - Vodă (Dumitriu '32), Caiado (Petrescu '46).

Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Chorbadzhiyski, I. Cristea, I. Panţîru - O. Popescu, I. Vînă, Oaidă (Soiledis '82) - A. Popa, Gnohere (Hora '77), F. Coman.

Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonaşe galbene: Romario Pires '50, Dumitriu '82 / Popa '67, Chorbadzhiyski '74, '90+2

Cartonaş roşu: Chorbadzhiyski '90+2

Arbitri: Cătălin Popa - Adrian Ghinguleac, Ferencz Tunyogi - Iulian Călin

Observatori: Nicolae Grigorescu (CCA), Cătălin Cursaru (LPF).

LIGA 1

FC HERMANNSTADT - FCSB 0-4

Spectacol marca Florinel Coman!
26
Octombrie
0-4
vs. AFC Hermannstadt
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021