03 Iul 2022 01:00:09

FC ZIMBRU - FCSB 1-6

Scor fluviu la Chișinău!

by FCSB
Scor fluviu la Chișinău!>

FCSB s-a impus, fără emoții, pe terenul celor de la FC Zimbru Chișinău, într-o partidă amicală disputată sâmbătă seară în capitala Republicii Moldova.

Roș-albaștrii au deschis scorul repede, prin Darius Olaru, care a profitat, de o greșeală a portarului celor de la Zimbru, din minutul 10. Florinel Coman, care a trimis mingea în bară, din lovitură liberă la câteva minute după golul lui Olaru, a majorat scorul în minutul 28, din pasa lui Octavian Popescu și a stabilit scorul pauzei. Noua achiziție Joyskim Dawa a făcut 3-0 în minutul 61, după o fază fixă executată de Alexandru Musi, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după alte zece minute. Ivan Mamut, în minutul 80, respectiv Ianis Stoica, în minutul 83, au semnat ultimele reușite ale echipei noastre, în timp ce pentru gazde a punctat Pedro Rodrigues, în minutul 77.

Anton Petrea a început meciul cu următoarea formulă: Vlad - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Tănase (cpt), Coman. În a doua parte au mai intrat Târnovanu, Șuteu, Oaidă, Șut și Stoica, imediat după pauză, în timp ce Musi, Mamut, Achim, Lixandru, Perianu și Crețu au intrat pe parcursul reprizei secunde.

Următorul meci amical al roș-albaștrilor este programat miercuri, la ora 18:00, la Baza Sportivă FCSB, împotriva celor de la CS Mioveni.

FCSB le mulțumește celor de la Zimbru Chișinău pentru găzduire și, mai ales, spectatorilor moldoveni pentru primirea generoasă de sâmbătă!

MECI AMICAL

ZIMBRU - FCSB 1-6

Scor fluviu la Chișinău!
02
Iulie
1-6
vs. FC Zimbru Chișinău
MECI AMICAL

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023