12 Feb 2019 00:31:53

CAMPIONAT

Roș-albaștrii revin în coasta liderului!

by FCSB
Roș-albaștrii revin în coasta liderului!>

FCSB a obținut o victorie la scor de neprezentare împotriva celor de la FC Hermannstadt și s-a apropiat din nou la trei puncte de liderul CFR Cluj, care a pierdut la Craiova.

Elevii lui Mihai Teja au deschis scorul în minutul 3, după o acțiune superbă a lui Dennis Man, care l-a forțat pe Răzvan Dâlbea să trimită mingea în proprie poartă. În minutul 17, Hora a majorat scorul la prima sa apariție în tricoul roș-albastru, după o centrare a lui Romario Benzar, în timp ce Filipe Teixeira a închis tabela în minutul 90+2.

Pe lângă Hora și Matei, aflați la primul joc în fața propriilor suporteri, marea noutate din echipa noastră a fost căpitanul Mihai Pintilii, care a evoluat în prima repriză pentru prima dată după accidentarea gravă suferită în septembrie 2018.

Pentru roș-albaștri urmează partida de la Chiajna, împotriva celor de la CS Concordia, care se va disputa luni seară, începând cu ora 20:00.

FCSB le mulțumește celor aproximativ 4.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională și îi așteaptă în număr mare la meciul cu CSU Craiova, de pe 24 februarie!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

FCSB - FC HERMANNSTADT 3-0 (2-0)
Au marcat: Dâlbea 3 - autogol, Hora 17, Teixeira 90+2

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, M. Bălaşa, I. Filip, J. Morais - M. Pintilii (B. Planic 46), F. Matei (Teixeira '55)- D. Man, F. Tănase, F. Coman - Hora (Gnohere '78).

Antrenor: Mihai Teja

FC Hermannstadt: Căbuz - Tătar, Dandea, Dâlbea (Lendric '59), I. Stoica, S. Popovici - Offenbacher (P. Petrescu 46'), Pedro Moreira, Dumitriu (Acsinte '77)- Blănaru, Jazvic.

Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonașe galbene: Planic 73, Coman 85/ Dumitriu 50, Moreira 57

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de asistenţii Marius Nicoară şi George Florin Neacşu. Arbitru de rezervă a fost Iulian Călin, iar observatori Cristian Nica (CCA) şi Constantin Stătescu (LPF).

CAMPIONAT

FCSB - FC HERMANNSTADT 3-0

Roș-albaștrii revin în coasta liderului!
11
Februarie
3-0
vs. AFC Hermannstadt
CAMPIONAT

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020