25 Aug 2021 14:23:21

CONVOCĂRI

Opt jucători pentru România!

by FCSB
Opt jucători pentru România!>

Federația Română de Fotbal a trimis convocările pentru echipele naționale de seniori și tineret, care vor disputa meciuri oficiale, respectiv amicale la începutul lunii septembrie.

Astfel, selecționerul Mirel Rădoi i-a convocat, pentru partidele cu Islanda (2 septembrie - Reykjavik), Liechtenstein (5 septembrie, București) și Macedonia de Nord (8 septembrie, Skopje) pe Andrei Vlad, Florin Tănase, Darius Olaru și Andrei Cordea, ultimul aflat la prima convocare la nivel de seniori.

De partea cealaltă, antrenorul României U21, Florin Bratu, i-a convocat pe Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica pentru partidele amicale cu Anglia U21 (3 septembrie - Stadionul Steaua) și Georgia U21 (7 septembrie - Stadionul Anghel Iordănescu).

În altă ordine de idei, Alexandru Musi se va alătura lotului României U18, care va efectua, în perioada 30 august - 6 septembrie, un stagiu de pregătire la Slatina, în timp ce Adrian Niță va juca, pentru România U19, în două partide de pregătire din Bosnia și Herțegovina, programate pe 5 și 7 septembrie.

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023