15 Dec 2019 17:47:54

MAGAZIN OFICIAL

Noul magazin online FCSB este aici!

by FCSB
Noul magazin online FCSB este aici!>

Știm cât de important este pentru voi să aveți garanția calității produselor pe care le achiziționați. Acesta este motivul pentru care am decis să venim în întâmpinarea voastră cu noul magazin online FCSB, de unde puteți achiziționa produse cu însemnele clubului nostru și să aveți certitudinea că acestea sunt produse sub licența noastră.

Pe noul www.magazinfcsb.ro puteți găsi, pentru început, o parte dintre produsele Nike pe care le folosesc jucătorii noștri, în special tricoul oficial de joc pe care îl îmbracă roș-albaștrii, la prețul autorizat de partenerul nostru tehnic. În câteva zile, vă vom pune la dispoziție și replica oficială Nike, la un preț promoțional!

De asemenea, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse destinate suporterilor, care va fi întregită în perioada următoare, în funcție de necesitățile și sugestiile dumneavoastră.

Livrarea produselor se poate face atât pe teritoriul României, cât și în afara granițelor!

Pentru a vă ușura procesul de achiziție, puteți cumpăra produsele și direct din secțiunea SHOP a contului oficial de Facebook, www.facebook.com/FCSBOfficial.

Magazinul Online FCSB este operat de SC Game Marketing SRL, o companie cu experiență în domeniul merchandising și care este partenerul clubului nostru de mai mulți ani.

Vă așteptăm pe www.magazinfcsb.ro și vă promitem că veți avea parte de multe surprize în perioada următoare!

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020