19 Aug 2022 08:36:53

FCSB - VIKING FK 1-2

Înfrângere neașteptată!

by FCSB
Înfrângere neașteptată!>

FCSB a pierdut, în mod surprinzător, 1-2, o partidă pe care a dominat-o autoritar, împotriva norvegienilor de la Viking FK.

Roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 3, prin Florinel Coman, după o centrare a lui Pantea, însă nu au apucat să se bucure prea mult pentru gol, deoarece egalarea a venit după câteva zeci de secunde, prin Kevin Kabran.

Deși jucătorii noștri au dominat partida, având un raport net superior la toate capitolele, tot norvegienii au înscris, în minutul 35, prin Bjorshol și au stabilit, astfel, rezultatul final. Până la finalul jocului, singurele tactici ale oaspeților au fost tragerile de timp grosolane, simulările unor accidentări și pierderea de secunde prețioase la reluarea jocului.

În aceste condiții, FCSB este obligată să câștige la Stavanger, săptămâna viitoare, pentru a putea spera măcar la intrarea în prelungiri.

Clubul nostru le mulțumește celor aproximativ 30.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională, care și-au încurajat favoriții din primul și până în ultimul minut al partidei!

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB - VIKING FK 1-2

Înfrângere neașteptată!
18
August
1-2
vs. Viking FK
UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023