18 Dec 2020 16:57:20

OFICIAL

FCSB - Sepsi OSK, la Mogoșoaia!

by FCSB
FCSB - Sepsi OSK, la Mogoșoaia!>

FCSB anunță că, în urma deciziei Primăriei București de a închide Arena Națională, din motive tehnice, partida cu Sepsi OSK, de luni seară (20:30), se va disputa pe terenul principal din cadrul Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Astfel, jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru acest joc trebuie să trimită solicitările NOMINALE până duminică, 20 decembrie, ora 12:00, pe adresa de email media@fcsb.ro.

Vă amintim faptul că pot asista la partidă maxim 20 jurnaliști, astfel încât solicitările trebuie să fie în concordanță cu acest număr. Reprezentanții mass media care vor primi acreditare vor fi înștiințați prin email. Numele acestora vor fi trecute pe o listă de acces, urmând ca, la sosirea la Centrul Național de Fotbal, să fie supuși triajului epidemiologic. Accesul celor 20 jurnaliști este permis exclusiv la Masa Presei, aceștia urmând să părăsească stadionul imediat după încheierea partidei.

În altă ordine de idei, la partidă vor avea acces maxim 16 fotografi, accesul acestora către terenul de joc urmând să se facă doar după efectuarea triajului epidemiologic și după ce le vor fi înmânate vestele foto.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

21
Decembrie
1-1
vs. Sepsi OSK
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021