24 Ian 2022 00:18:46

FCSB - CFR 3-3

Egal spectaculos contra liderului!

by FCSB
Egal spectaculos contra liderului!>

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 3-3, pe teren propriu, împotriva celor de la CFR Cluj, în primul joc din 2022.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 24, cu o execuție care se vede, de obicei, în marile campionate ale lumii, însă oaspeții au egalat, cu mare șansă, la o fază fixă, după numai 12 minute, prin Debeljuh. Atacantul croat i-a adus pe clujeni în avantaj în minutul 40, după o nesincronizare a echipei noastre și a demonstrat, astfel, norocul providențial al celor de la CFR. Anton Petrea a mutat la pauză, scoțând din teren fundașii laterali Ovidiu Popescu și Denis Haruț, precum și pe Claudiu Keșeru și i-a introdus pe Vinicius, Gheorghe și Dumiter, schimbând sistemul de joc. Ultimul a avut o șansă uriașă de a înscrie, după o pasă senzațională a lui Octavian Popescu, însă Gheorghe a fost cel care a adus egalarea, în minutul 71, din pasa lui Florinel Coman, intrat și el în partea secundă. Din păcate, împotriva cursului jocului, CFR a înscris din nou, tot la o fază fixă, prin Alexandru Chipciu (77). Finalul a fost unul incendiar, cu mai multe ocazii ale roș-albaștrilor, iar efortul acestora a fost răsplătit în prelungiri, când Iulian Cristea a înscris cu capul, din pasa lui Valentin Gheorghe.

Roș-albaștrii rămân la 10 puncte în urma liderului și se vor deplasa, duminica viitoare, în Ștefan cel Mare, pentru Derby.

FCSB le mulțumește celor peste 12.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională și îi așteaptă în număr mare și la următoarele jocuri!

LIGA 1

FCSB - CFR 3-3

Egal spectaculos contra liderului!

Video

23
Ianuarie
3-3
vs. CFR 1907 Cluj
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2022 - 2023

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2022 - 2023