18 Feb 2019 23:43:03

CAMPIONAT

Doar remiză pe terenul lanternei roșii!

by FCSB
Doar remiză pe terenul lanternei roșii!>

FCSB nu a fost în stare să profite de un nou pas greșit al liderului CFR Cluj și a încheiat la egalitate, scor 0-0, ultima partidă a etapei, pe terenul celor de la CS Concordia Chiajna.

Astfel, în urma acestei remize, roș-albaștrii rămân la trei puncte în spatele ardelenilor, însă la egalitate de puncte cu CS Universitatea Craiova, echipă pe care o vor întâlni duminică seara, pe Arena Națională.

Revenind la partida de la Chiajna, trebuie amintit faptul că Dennis Man și Florinel Coman au semnat marile ocazii ale echipei noastre, iar arbitrul Adrian Cojocaru a comis o mare greșeală în prelungiri, când a refuzat să acorde o lovitură de pedeapsă clară pentru roș-albaștri.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la stadion pentru susținerea extraordinară și îi așteaptă în număr foarte mare la meciul de duminică, împotriva celor de la Craiova!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a meciului:

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0

Concordia Chiajna: Caparco – Joao Diogo, Marc, Cadamuro, A. Radu – Gorobsov, Ropotan – Grădinaru, Bawab (Albu ’82), Nivaldo (Iloki ’60) – M. Alexe.

Antrenor: Adrian Falub

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Morais – Pintilii (Nedelcu ’70), Matei (Moruţan ’46) - Man, Tănase, Coman – Gnohere (Hora ’66).

Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Joao Diogo ’15, Ropotan ’38, Marc ’64, Caparco ‘75, Cadamuro '90+1

Arbitri: Adrian Cojocaru - Valentin Avram, Marius Marchidanu - George Rădulescu

Observatori: Nicolae Marodin (CCA), Mircea Călin (LPF)

CAMPIONAT

CONCORDIA - FCSB 0-0

Doar remiză pe terenul lanternei roșii!
18
Februarie
0-0
vs. Concordia Chiajna
CAMPIONAT

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021