01 Apr 2019 01:29:58

PLAY-OFF

Deja-vu cu olteni!

by FCSB
Deja-vu cu olteni!>

FCSB s-a impus din nou cu 3-2 împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, de această dată în play-off-ul Ligii 1. Ioan Hora, Dennis Man și Harlem Gnohere au înscris pentru roș-albaștri, în timp ce Nicușor Bancu, din penalty și Alexandru Cicâldău.

Dacă la precedenta partidă jocul a fost unul echilibrat, gazdele au dominat autoritar de această dată și doar două momente de neatenție le-au permis oltenilor să înscrie. Dacă la faza din careul lui Bălgrădean, la care Teixeira l-a atins pe Bărbuț, s-a dictat lovitură de pedeapsă, al doilea gol al oaspeților a fost reușit în urma unui fault în atac al lui Cicâldău la Romario Benzar. Fundașul roș-albaștrilor, care a înscris superb pentru 3-2 în partea a doua, a fost, însă, privat în mod inexplicabil de bucuria golului, după o semnalizare eronată a tușierului Sebastian Gheorghe, membru al celei mai experimentate și galonate brigăzi de arbitraj din România.

În altă ordine de idei, Harlem Gnohere a înscris golul 50 în Liga 1 și este al patrulea cel mai bun marcator străin din toate timpurile în campionatul nostru.

Odată cu această victorie, roș-albaștrii se mențin la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj și o vor întâlni, în etapa viitoare, pe Sepsi OSK, într-o partidă disputată tot acasă.

FCSB le mulțumește celor aproape 22.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională pentru sprijinul extraordinar și atmosfera fantastică pe care au creat-o la acest meci!

Mai jos puteți citi caseta tehnică a partidei:

FCSB - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-2 (2-2)
Au marcat: Hora 8, Man 29, Gnohere 70/ Bancu 23 - pen, Cicâldău 45+2

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Coman ’70), Filip - Man, Tănase, Teixeira (Gnohere ’50) – Hora (Nedelcu ’90).

Antrenor: Mihai Teja

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Acka (Kelic ’88), Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă (Bic ’62), Drăghici (Cristea ’74) – Fortes.

Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Planic ‘90+2 / Bancu ’14, Mateiu ’53, Bărbuţ ‘90+2

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF

PLAY-OFF

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-2

Deja-vu cu olteni!
31
Martie
3-2
vs. Universitatea Craiova
PLAY-OFF

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020