25 Sep 2020 02:08:52

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

Calificarea în play-off, ratată!

by FCSB
Calificarea în play-off, ratată!>

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, după ce a pierdut, pe teren propriu, cu 2-0, împotriva cehilor de la FC Slovan Liberec.

Pe fondul problemelor generate de numeroasele cazuri pozitive de COVID-19, roș-albaștrii au fost nevoiți să improvizeze o echipă de start, în condițiile în care au reușit să-i împrumute, în ziua meciului, pe David Caiado și Goran Karanovic, de la AFC Hermannstadt și i-au oferit un contract lui Gabriel Enache, fotbalist care a revenit la FCSB după doi ani și jumătate. Acestora li s-au alăturat Adrian Șut, aflat la prima sa partidă pentru echipa noastră, în condițiile în care a fost accidentat o perioadă mai lungă de timp și Aristeidis Soiledis, revenit, de asemenea, după accidentare. În plus, s-au înregistrat, joi seară, debuturi în cupele europene pentru cei mai mulți dintre fotbaliștii aflați pe teren.

Pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură, Goran Karanovic s-a accidentat în primele minute ale partidei, fiind înlocuit de tânărul Octavian Popescu. În plus, Ștefan Cană a fost eliminat în minutul 20, pentru un fault din postura de ultim apărător, într-o fază în care arbitrul din Azerbaijan trebuia să acorde, în primă fază, fault în atac. De asemenea, acesta le-a refuzat roș-albaștrilor cel puțin o lovitură de pedeapsă, la faulturile din careu asupra căpitanului Ovidiu Perianu, respectiv Adrian Șut.

Oaspeții au punctat în repriza secundă, prin Helal (64) și Rabusic (82), obținând o calificare la care probabil nici nu ar fi îndrăznit să viseze dacă FCSB nu era decimată de COVID-19.

Astfel, roș-albaștrii rămân doar cu lupta pentru competiția internă, pe care speră să o câștige după o pauză de șase sezoane.

FCSB se va deplasa, duminică seara, pe terenul celor de la FC Politehnica Iași, pentru o partidă contând pentru etapa a cincea a Ligii 1!

FCSB - FC SLOVAN LIBEREC 0-2 (0-0)
Au marcat: Helal 64, Rabusic 82

FCSB: Straton - Enache, Cană, Soiledis, Panțîru - Simion, Perianu, Șut - Petre (Ion '68), Karanovic (Popescu '10), Caiado.

Antrenor: Mihai Pintilii

FC Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Beran (Rabusic '51), Hromada (Chalus '88), Mara, Pesek (Matousek '84) - Yusuf, Mosquera.

Antrenor: Pavel Hoftych

Cartonașe galbene: Perianu 14, Petre 51 / Pesek 44, Beran 47, Helal 69

Cartonaș roșu: Cană 20

UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

Calificarea în play-off, ratată!

Video

24
Septembrie
vs. FC Slovan Liberec
UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022