22 Sep 2021 13:10:42

TICKETING

Bilete pentru FCSB - Clinceni, joi și sâmbătă la case!

by FCSB
Bilete pentru FCSB - Clinceni, joi și sâmbătă la case!>

FCSB anunță că joi, 23 septembrie, respectiv sâmbătă, 25 septembrie, vor fi puse în vânzare, la casele de la Arena Națională, biletele pentru meciul cu FC Academica Clinceni, contând pentru etapa a zecea a Ligii 1, care se va disputa sâmbătă, 25 septembrie, ora 21:00.

Tichetele vor fi disponibile la următoarele prețuri:

PELUZĂ - 10 LEI
TRIBUNA 2 - 20 LEI
VIP 3 - 50 LEI
VIP 2 - 75 LEI
VIP 1 - 100 LEI

Casele de bilete de la Arena Națională se vor deschide conform următorului program:

JOI - 11:00 - 19:00 (DOAR LA CASA DE BILETE DE PE BULEVARDUL BASARABIA)
SÂMBĂTĂ - 11:00 - 21:00 (BULEVARDUL BASARABIA ȘI MAIOR CORAVU)

Persoanele care doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meci, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua partidei, începând cu ora 11:00.

Prețul unui test este de 20 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la acest meci pot asista spectatori ocupând până la 30% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

- Copiii cu vârsta până la 6 ani EXCEPTAȚI de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Facem un apel către suporterii care doresc să participe la această partidă să se asigure că se încadrează într-una dintre categoriile amintite mai sus înainte de a-și achiziționa biletele la meci, acestea fiind NERAMBURSABILE!

Accesul în incinta stadionului se va face prin Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

25
Septembrie
3-2
vs. FC Academica Clinceni
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022