11 Aug 2019 13:25:31

LIGA 1

Avancronică FCSB - FC Voluntari!

by FCSB
Avancronică FCSB - FC Voluntari!>

În această seară, de la 21.00, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești, FCSB își așteaptă adversarul, FC Voluntari, atât pentru reabilitarea în fața propriilor suporteri, cât și din punct de vedere al moralului. Acesta din urmă este esențial. De ce?

O eventuală victorie în această seară i-ar ajuta pe băieții noștri în perspectiva celei mai importante partide a sezonului de până acum: returul cu FK Mlada Boleslav, din turul trei preliminar al UEFA Europa League.

Dar, până joi, avem de trecut testul cu FC Voluntari, un adversar care, în ultima perioadă, ne-a pus mereu frână în lupta pentru titlu, deși obiectivul său era evitarea retrogradării.

FCSB și FC Voluntari se vor întâlni pentru a noua oară, iar palmaresul este net favorabil băieților noștri: patru victorii, trei remize și doar o înfrângere.

Prima confruntare dintre cele două combatante s-a disputat în sezonul 2015-2016, câștigată de “roș-albaștri” cu scorul de 3-1 (2-0), în urma reușitelor lui Hamroun (8), Chipciu (44) și Stanciu (65 pen). În returul acelui sezon s-a înregistrat și singura victorie a oaspeților din această seară: 3-1 (1-0). Goluri: Vlad Achim (38), Hamed Koné (89, 90+5), pentru Voluntari, respectiv Adrian Popa (49).

Ultimul duel s-a disputat în luna martie a acestui an și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, golurile echipei noastre fiind marcate de Florin Tănase (14 pen) și Ioan Hora 48.

Statistica este din nou de partea elevilor lui Vergil Andronache. Antrenorul grupării ilfovene, Cristiano Bergodi, nu are în palmares nicio victorie în fața echipei noastre. Din cele șapte partide, a reușit doar patru remize și a plecat învins de trei ori.

De notat că tehnicianul Italian s-a aflat pe banca echipei noastre în urmă cu zece ani, atunci când a calificat-o în grupele UEFA Europa League.

11
August
1-3
vs. FC Voluntari
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2019 - 2020

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2019 - 2020