12 Dec 2021 15:12:13

MASS MEDIA

Acreditări pentru FCSB - Rapid!

by FCSB
Acreditări pentru FCSB - Rapid!>

FCSB anunță că jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru partida cu FC Rapid 19123, de miercuri seară (Arena Națională), contând pentru a 20-a etapă a Ligii 1, trebuie să trimită solicitările NOMINALE până luni, 13 decembrie, ora 21:00, pe adresa de email media@fcsb.ro.

Vă amintim faptul că poate asista un număr limitat de jurnaliști, astfel încât solicitările trebuie să fie în concordanță.

Reprezentanții mass media care vor primi acreditare vor fi înștiințați prin email. Numele acestora vor fi trecute pe o listă de acces, urmând ca, la sosirea la Arena Națională, să fie supuși triajului epidemiologic. Accesul jurnaliștilor este permis la Masa Presei, la conferința de presă și la zona mixtă (organizată la marginea terenului, la finalul partidei).

În altă ordine de idei, la partidă vor avea acces maxim 16 fotografi, accesul acestora către terenul de joc urmând să se facă pe la tunelul de lângă Peluza Sud a stadionului, însă doar după efectuarea triajului epidemiologic și după ce le vor fi înmânate vestele foto.

Jurnaliștii acreditați la meci trebuie să dețină certificat digital UE privind COVID sau un test negativ PCR (72 ore) sau antigen (48 ore).

Vă mulțumim pentru înțelegere!

15
Decembrie
3-1
vs. FC Rapid 1923
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022