11 Oct 2021 12:53:56

MASS MEDIA

Acreditări pentru FCSB – CS Mioveni!

by FCSB
Acreditări pentru FCSB – CS Mioveni!>

FCSB anunță că jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru partida cu CS Mioveni, de sâmbătă seara (20:30 – Stadionul ”Gloria” Buzău), contând pentru etapa a douăsprezecea a Ligii 1, sezonul 2021-2022, trebuie să trimită solicitările NOMINALE până joi, 14 octombrie, ora 18:00, pe adresa de email media@fcsb.ro.

Vă amintim faptul că numărul jurnaliștilor care pot asista la partidă este limitat, astfel încât solicitările trebuie să fie în concordanță cu acest aspect.

Reprezentanții mass media care vor primi acreditare vor fi înștiințați prin email. În afara biletelor de acces pe care le vor primi, numele acestora vor fi trecute pe o listă de acces.

În altă ordine de idei, la partidă vor putea participa maxim 16 fotografi, accesul acestora către terenul de joc urmând să se facă pe la intrarea media a stadionului, însă doar după ce le vor fi înmânate vestele foto.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion următoarele categorii de persoane, regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acreditare. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

16
Octombrie
3-0
vs. CS Mioveni
LIGA 1

FCSB Shop

Echipament FCSB
2021 - 2022

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2021 - 2022