24 Aug 2020 13:12:47

MASS MEDIA

Acreditări de presă pentru FCSB - Shirak!

by FCSB
Acreditări de presă pentru FCSB - Shirak!>

FCSB anunță că jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru partida cu SC Shirak, de joi seară, contând pentru turul 1 preliminar al UEFA Europa League, trebuie să trimită solicitările NOMINALE până miercuri, 26 august, ora 11:00, pe adresa de email media@fcsb.ro.

Vă amintim faptul că numărul jurnaliștilor care se pot acredita este unul limitat, astfel încât solicitările trebuie să fie pe măsură. Reprezentanții mass media care vor primi acreditare vor fi înștiințați prin email. Numele acestora va fi trecut pe o listă de acces, urmând ca, la sosirea la Arena Națională, să fie supuși triajului epidemiologic. Accesul jurnaliștilor este permisdoar la Masa Presei și la conferința de presă de după meci (în limita locurilor disponibile și respectând normele de distanțare socială).

În altă ordine de idei, la partidă vor avea acces maxim 16 fotografi (câte 8 în spatele fiecărei porți, cu o distanță de minim 2 metri între aceștia), accesul acestora către terenul de joc urmând să se facă DOAR prin tunelul de SUD al Arenei Naționale, însă doar după efectuarea triajului epidemiologic și după ce le vor fi înmânate vestele foto.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

27
August
3-0
vs. SC Shirak
UEFA EUROPA LEAGUE

FCSB Shop

Echipament FCSB
2020 - 2021

Bilete

Bilete online meciuri acasa
2020 - 2021